Seitennavigation

Naturparken Münden

Hvor Werra og Fulda kyser hinanden

forstørre

View over nature park Münden
© Naturpark Münden e.V.

Weser opstår ved sammenløbet af floderne Werra og Fulda. Alle tre floder har skåret sig dybt ind i de brogede sandsten i årtusinder, og er et karakteristisk vartegn i naturparken Münden. Til de landskabsmæssige højdepunkter hører desuden de mange forskellige orkideer i skovene i Werra-dalen, som gennemstrømmes af lys.

Den gamle bydel i Hann er præget af middelalderligt bindingsværk. Münden blev allerede af den verdensomrejsende Alexander von Humboldt benævnt som en af de syv byer i verden med den smukkeste beliggenhed. Til de yderligere højdepunkter hører klosteret Bursfelde, den romerske lejr ved Hedemünden og bioenergi-byen Jühnde, den første landsby i hele Tyskland, hvor den samlede varme- og strømforsyning kommer fra genanvendelig biomasse. Der tilbydes guidede rundture. Naturoplevelses- og eventyrtilbud såsom stien "Frau Holle-Pfad" er frem for alt interessant for børnefamilier.

Endagsture eller ture på flere dage med kano på floderne Werra, Fulda eller Weser kan anbefales til aktive turister. Floden taget i betragtning anbefales Weserberglandweg til vandring, og Weserradweg til cykling på endagsture eller ture på flere dage.

Kontaktoplysninger

Touristik Naturpark Münden e.V.

Rathaus, Lotzestraße, 34346 Hannoversch Münden

Telefon: +49 (0) 5541 / 75313
Fax: +49 (0) 5541 / 75404

send mail: info@hann.muenden-tourismus.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.