Seitennavigation

Natur- og Geopark TERRA.vita

Fascination af Jordens historie i temanaturparken

forstørre

Zahlreiche Großsteingräber zeugen von einer uralten Kulturlandschaft
© Natur- und Geopark TERRA.vita

På 1.550 km² findes en masse forskellige landskaber, hvor mangfoldige former er baseret på Jordens afvekslingsrige historie. På grund af sin usædvanlige, fint opdelte geologiske mosaik opnåede TERRA.vita i 2001 som den første tyske naturpark udmærkelsen geopark. Det er muligt at opleve Jordens historie gennem adskillige tilbud, såsom "Vadehavsvandring under jorden".

De historiske højdepunkter er historiske landsbyer, arkæologiske stendysser, middelalderlige borganlæg og museumsparken Kalkriese, på hvis terræn der er fundet vidnesbyrd om det vidt berømte slag ved Varus. Ved specielle arrangementer gør hundredvis af mennesker klædt ud som romere og germanere det muligt at opleve historien, når de slår deres telte op i museumsparken.

Fra bjergkammen i Teutoburger-skoven er der en enestående udsigt over det tiltrækkende landskab i omegnen. Den kan udforskes på endagsture eller ture på flere dage på cykel eller til fods. Vi anbefaler en vandring på Hermannsweg, hvor det smukkeste stykke fører direkte gennem naturparken. Kursteder og kurbade byder på hvile efter vandringen med et righoldigt wellness- og fitnesstilbud.

Kontaktoplysninger

Naturpark TERRA.vita

Am Schölerberg, 49082 Osnabrück

Telefon: +49 (0) 541 / 5014217
Fax: +49 (0) 541 / 5014424

send mail: info@geopark-terravita.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.