Seitennavigation

Mittelweser

Originalt, hyggeligt og mangfoldigt – sådan er ferie- og fritidsområdet i Mittelweser. Den flade Wesermarsch mellem Hannover, Minden og Bremen er et oplagt feriemål. Grønne enge med fantastiske skovarealer og farverige marker samt moser og heder kendetegner landskabet her.

Der er et stort udvalg af cykelstier på 3.000 kilometer. Den mest populære tyske cykelsti - der Weser-Radweg – løber gennem regionen. Mittelweser har mange små kostbarheder: Museums-Eisenbahn, Dinopark, klostre og kirker, vind- og vandmøller, udflugter med båden "Flotte Weser", hestegårde, kulinariske nydelser såsom Nienburger Spargel og Nienburg/Weser med sin 1000 års gamle by m.m.

Highlights:

Niedersächsisches Spargelmuseum Nienburg
Alt om ædelgrøntsager videregives her til gæsten – fra dyrkning over høstning "stikning" til forarbejdning og driften. Oplev burgdorfer Spargelsammlung (fint porcelæn), apparater, aspargesboder og meget mere.

Kloster Loccum
Klosteret, som blev opført i 1163, giver et godt billede af, hvordan et cistercienserkloster i middelalderen så ud. Grundplanen, som går tilbage til den senromantiske tid, med kirke, korsgang og finansbygninger er stadig i dag præget af cisterciensernes enkelthed og kvalitet.

Schloss Petershagen
Slottet blev grundlagt i 1306 som vandborg af den daværende Bischoff von Minden. I det 16. århundrede blev borgen bygget om til et slot i stil med Weserrenaissance. I dag bruges slottet som hotel og til arrangementer.

Dinosaurier-Freilichtmuseum
I Tysklands største friluftsmuseum „Dinosaurier-Freilichtmuseum“ i Münchehagen er der over 250 originale fodspor. Mindesmærket "Saurierfährten" er enestående i Europa. På den 2,5 km lange rundvisning, som fører besøgeren gennem jordens forskellige tidsaldre og viser udviklingshistorien af de fantastiske dinosaurer.

din direkte kontakt

kontakt og info

Lange Strasse 18
31582 Nienburg

Telefon: +49 (0) 5021 / 91763-0
Fax: +49 (0) 5021 / 91763-40

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.