Seitennavigation

Lüneburger Heider

Naturskønne landskaber med naturparker - Lüneburger Heide har det passende tilbud, hvad enten man ønsker at udforske regionen til fods, på cykel, hest eller blot vil tilbringe et par afslappende dage i de historiske Heide-byer, Lüneburg eller Celle. Der er gamle kirker, Heide-klostre og museer, som helt sikkert vil gøre indtryk på dig. Gå endelig heller ikke glip af regionens specialiteter, som kan nydes på hyggelige restauranter.

For eventyrlystne er der mangt og meget at give sig til, f.eks. fritids-, oplevelses-, og zoologiske parker. Takket være det afvekslingsrige udvalg, som gør rejsedestinationen særdeles attraktivt for børnefamilier.

Highlights:

Romantiske Heide-byer
Den over 1000 år gamle salt- og hanseby Lüneburg og residensbyen Celle med slottet Welfenschloss har deres helt egen charme. Her kan man shoppe, nyde eller bare slendre rundt. Lüneburg tiltrækker turister pga. dens uforglemmelige atmosfære og gotiske teglstenshuse, hvorimod Celle begejstrer enhver turist med over 450 beskyttede mindesmærker af bindingsværksbygninger og dens gamle by.

Oplev landskabet
Lüneburger Heide lokker med dens enestående charme og hører til de mest kendte regioner i Europa. Hver sommer forvandler landskabet sig til et violet blomsterhav og er derfor også populær blandt vandrere og cykelturister. Midtpunktet for Heideblomsten er det naturbeskyttede hedelandskab på i alt 234 km².

Oplevelsesregion nr. 1 i Europa
Ingen andre steder finder man så mange fritids- og oplevelsesparker som her i Lüneburger Heide. Her er underholdning, spænding, sjov og eventyr til alle aldre. I Heide-Park kan man få ren nervepirring på den største trærutsjebane i Europa. Fugle fra alle kontinenter og klimazoner kan opleves i Weltvogelpark Walsrode. Et andet spændende sted for dyrevenner er Serengetipark, hvor giraffen kigger ind gennem det åbne bilvindue. Her er der masser af underholdning!

 

Informer og book www.lueneburgerheide.com

din direkte kontakt

kontakt og info

Wallstraße 4
21335 Lüneburg

Telefon: +49 (0) 700 / 20993099

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.