Seitennavigation

Heide Park Resort Soltau

Nervepirrende lige til grænsen

forstørre

Die Krake im Heide Park Resort in Soltau
© Heide-Park Soltau GmbH

Oplev ren uforfalsket morskab i Nordtysklands største forlystelses- og familiepark på Lüneburger Heide , lige ved A7!

Heide-Park Resort byder på utallige muligheder for en dag fuld af oplevelser for hele familien – i et smukt, 850.000 kvadratmeter stort parklandskab. Afhængig af eventyrlyst, alder og mod på gys vælger I hver jeres egen individuelle oplevelse ud fra de utallige forlystelser og shows i Nordtysklands største familie- og forlystelsespark.

Du kan f.eks. suse nedad med 120 km i timen i Colossos, som ifølge Guiness Rekordbog 2011 er verdens hurtigste og højeste trærutsjebane, eller opleve dristige eventyr i det prisbelønnede piratshow i Dødningehovedpiraternes Bugt. De kørende forlystelser tilbyder underholdning lige fra det rolige og hyggelige til det tempofyldte og hæsblæsende. Med Scream, det højeste gyro-droptårn i verden, går det lynhurtigt nedad i frit fald.

I den hængende loop-rutsjebane Limit oplever rutsjebanefans verden på hovedet, og på den schweiziske bobslædebane suser I lynhurtigt gennem en stålkanal, eller I gynger gennem en hvirvlende bjergflod i Mountain-Rafting.

Med et gigantisk skibsvrag, så stort som en fem-etagers bygning, får Tysklands første dykkende rutsjebane KRAKE endelig sin længe ventede "tur ind i mørket" gennem den frygtelige blækspruttemund, men som om det ikke var nok, så er KRAKE i live! KRAKE er nemlig navnet på forlystelsesparkens seneste attraktion – det første rædselskabinet, der er indrettet som et skibsvrag.

Overnatningsmuligheder finder I i pirathotellet Port Royal og i Surfer-Paradise Holiday Camp.

Kontaktoplysninger

Heide Park Resort Soltau

Heide Park 1, 29614 Soltau

Telefon: +49 (0) 1805 / 919101
Fax: +49 (0) 1805 / 545801

send mail: info@heide-park.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.