Seitennavigation

Harzen

Masser af mystiske oplevelser

forstørre

Climbingpark Skyrope in Bad Harzburg in the Harz
© Harzer Tourismusverband e.V.

Harzen er ikke kun mystiske historier om spøgelser og fabeldyr. Harzen er også meget varierede naturlandskaber for vandrere, mountainbikere og friluftsentusiaster.

Floderne og søerne i øvre Harzen indbyder til badning i vandområderne, som er en del af UNESCO's verdenskulturarv. Hvis I vil helt væk fra hverdagen, er det oplagt at tage en tur på kæmpeløbehjul i downhillpark, klatre i slugterne eller i en af klatreparkerne, gå på line eller tage en tur på sommerkælkebanen.

Her får børnene en anderledes ferieoplevelse. Spændende opdagelsesture gennem regionens underjordiske verdener, hurtige nedkørsler med kæmpeløbehjul eller på sommerkælkebanen, hemmelighedsfulde ekspeditioner med ”rangere” gennem nationalparken og meget mere - Harzen er en sand guldgrube for både små og store eventyrere.

Om sommeren byder Harzen på et væld af kulturelle oplevelser: Gandersheimer Domfestspiele, ridderfestspil på borgene og slottene samt hestevæddeløb i Bad Harzburg.

De vidunderlige badesøer i Harzens bjerglandskab indbyder til en svømmetur, og i Sehusa-Wasserwelt i Seesen, i Erlebnisbad ALOHA i Osterode/Harz eller i Silberbornbad i Bad Harzburg er der garanti for suveræne vandoplevelser.

Om vinteren kan du nyde lange gåture gennem sneklædte skove eller spændende nedkørsler på ski i Harzens skiområde.

Kontaktoplysninger

Harzer Tourismusverband e.V.

Marktstraße 45, 38640 Goslar

Telefon: +49 (0) 53 21 / 34 04-0
Fax: +49 (0) 53 21 / 34 04-66

send mail: info@harzinfo.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.