Seitennavigation

Hannover & omegn

Oplevelser i og omkring hovedstaden

forstørre

Hannover Adventure Zoo - mascot Torboge
© Zoo Hannover GmbH

Rundt om i Hannover er der masser at opdage.

Hvis du har lyst til et lille dyreeventyr eller gerne vil klappe dyrene, kan du besøge Hannovers oplevelses-zoo, Erlebnis-Zoo Hannover , eller tilbringe en dag i bisonreservatet i Springe. I SEA LIFE Hannover har du helt optimale muligheder for at udforske verdenen under havet.

Er du på ferie i og omkring Hannover på nogle af de rigtig varme sommerdage? Så bliv kølet ned i Maschsee i Hannover eller tilbring en oplevelsesrig dag ved Steinhude Meer.

Er vejret dårligt, og gider I ikke sidde inde i ferieboligen? Så dyk ned i badelandet aqualaatzium i Laatzen tæt på Hannover. Her kan børnene boltre sig i svømmebadets børneafdeling, og forældrene kan tilbringe tiden i saunaområdet.

En unik oplevelse venter på Welfenslægtens eventyrslot Schloss Marienburg , ikke langt fra Hannover.

Allerede i navnet "Schloss Marienburg" bliver det fastslået, hvem denne kærlighedserklæring er tilegnet: Hendes Kongelige Højhed Dronning Marie. Som et tegn på sin kærlighed skænkede kong George V i 1857 Marienberg med tilhørende slot til sin hustru til opførelse på hendes 39-års fødselsdag. Da man samme år begyndte at opføre slottet, var der næppe mange, som anede, at denne i sandhed kongelige kærlighedserklæring engang skulle blive et af de mest imponerende bygningsværker i Tyskland.

Den dag i dag gør informative rundvisninger gennem de næsten komplette og originalt bevarede lokaler og et omhyggeligt sammensat program med en lang række muntre og musikalske begivenheder Schloss Marienburg til det, som dronning Marie altid drømte om: Et kærlighedsmonument og et kulturelt midtpunkt for musik og kunst!

Kontaktoplysninger

Tourismus Region Hannover e.V.

Vahrenwalder Straße 7, 30165 Hannover

Telefon: +49 (0) 511 / 3661981
Fax: +49 (0) 511 / 3661997

send mail: info@tourismusregion-hannover.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.