Seitennavigation

Hann. Münden

Takket være en intensiv saneringsindsats anses Hann. Münden i dag som en bindingsværksby med europæisk betydning. Interaktive vandspil pryder centrale pladser i bymidten og tiltrækker både store og små. Opdag de pragtfulde bindingsværksbygninger med deres inskriptioner, karnapper, historiske døre og portaler. Besøg de traditionelle lokaler eller følg en af de guidede byrundture.

Historien kan opleves i Hann. Münden. Den gamle bydel med sine idylliske stræder og gader indbyder også til slentre- og indkøbsture i de åbne butikker og caféer.Måske møder du også den legendariske barokke Doktor Eisenbart, der hver lørdag klokken 13.30, fra maj til oktober, befrier rådhusets besøgende for deres tandpine på de mest mærkværdige og humoristiske måder.

 

Hann. Münden er en populær ferieby med megen charme. Fra individuelle bindingsværkshoteller til autocamperpladser finder du online noget for enhver pengepung. Turistinformationen giver omfattende oplysninger om alle tilbud og temaer på dit eget sprog på hjemmesiden

Highlights

Dejligt at shoppe i Hann. Münden
Man kan købe helt fortryllende ind i den gamle bydel i Hann. Münden. Mange små specialbutikker med individuelle tilbud, maleriske antikvitetsforretninger med deres sjældenheder og kulinariske specialiteter er der også. Og det for hele familien, også den 1. søndag hver måned fra klokken 14.00 til 18.00.

Hvor Werra og Fulda kysser hinanden,
de må betale med deres navn,
og her skabes gennem dette kys,
tysk indtil Weserflodens hav“

Hann. Münden Camping Tip
Direkte ved det poetiske Weserstein, som 1899 ved sammenløbet af Werra og Fulda blev ændret til Weser, starter fartøjerne regelmæssigt rundture og autocamperne kan nyde de idylliske steder.

din direkte kontakt

kontakt og info

Rathaus, Lotzestr. 2
34346 Hann. Münden

Telefon: +49 (0) 5541/ 75313
Fax: +49 (0) 5541 / 75404

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.