Seitennavigation

Golf

forstørre

Golfland Niedersachsen
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Sådan skal golfsport opleves, når den er bedst: Fra Nordsøkysten med den friske blæst over Lüneburger Heide til det bakkede Weserbergland ligger der ikke mindre end 80 golfbaner af alle sværhedsgrader og venter på dig i den næststørste tyske delstat, »Golflandet Niedersachsen«. Stilfulde golfhoteller og -arrangementer byder på adspredelse og alle tænkelige nydelser efter en runde på golfbanen. Her kan man rigtigt holde golfferie med stort G og med garanti for velvære og opleve, hvad det vil sige bare at nyde at spille golf.

Førsteklasses baner, der føjer sig harmonisk ind i idylliske parklandskaber, afstikkere gennem skove med en tiltalende bestand af gamle træer og greens med storslåede panoramaudsigter garanterer for golfoplevelser i samklang med naturen. Andre baner udfordrer kæmpernaturen i dig og giver selv erfarne golfspillere lejlighed til at give alt, hvad de har i sig. Og efter turen rundt er der rig lejlighed til at hvile ud på terrasserne omkring klubhuset og få en hyggelig sludder.

De, der planlægger et længere golfophold, finder i Niedersachsen et stort udvalg af resorts, hoteller i tilknytning til golfbanerne og andre hyggelige hoteller lige i nærheden. På den måde er der rig lejlighed til at forbinde en runde på en golfbane perfekt med andre aktiviteter i løbet af et ferieophold, fx med en wellnesskur. Et udvalg af golfresorter og hoteller byder på førsteklasses wellness-oaser lige op og ned ad golfbanerne. For dem, der sætter pris på bordets glæder, er der rig lejlighed til at forkæle ganen med inden- og udenlandske specialiteter på et af de mange hoteller med kendte (gourmet-)køkkener, der byder på både fremragende og innovativ kogekunst.

Familiære hoteller samt golf- og forlystelsesparker byder på uendelige muligheder for at holde ferie med indhold, fx i form af rundture i en af de mange (fritids-)parker, hyggelige små byer og storslåede naturoplevelser. For dem, der er til storbyer, byder Niedersachsens hovedstad, Hannover, på alt, hvad hjertet kan begære med hensyn til rige indkøbsmuligheder fx i den prægtige gågade og på storslåede kulturelle begivenheder og en lang række udstillinger.

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.