Seitennavigation

Familieferie i Niedersachsen

I Niedersachsen findes der masser af spændende og underholdende ferietilbud for familier med børn og unge. Dels er der naturen med dens nærmest ubegrænsede muligheder for udfoldelse for alle aldersgrupper, og så er der naturligvis alle de spændende oplevelsesverdener og fritidsparker med leg, underholdning og aktivitet.
En af dem er Heide Park, der ligger i Lüneburger Heide ikke langt fra A7-motorvejen. Med et kæmpestort parkanlæg og 50 attraktioner, deriblandt forskellige showforestillinger og rutsjebaner med loop, er der fart, action og sjove oplevelser for alle pengene.
Hvis man er glad for eksotiske dyrearter, behøver man ikke at rejse hele kloden rundt, men blot til Nordtyskland.

I Walsrode trives fuglearter fra alle kontinenter og klimazoner i den store fuglepark af samme navn, og i Serengeti Park, Tysklands største safari- og storvildtreservat, kan man komme i øjenhøjde med verdens vilde dyr. Erlebnis-Zoo Hannover tager sine gæster med på en spændende rejse til Afrika, Indien og Australien og som noget helt nyt også til Yukon Bay in Canada.
At videnskab og teknik langtfra behøver at være tørt og kedeligt, får man syn for på flere oplevelsescentre i Niedersachsen. I Wolfsburgs Autostadt i Wolfsburg drejer alt sig om biler, mens byens eksperimentarium "phaeno" lægger op til spændende interaktive øvelser og oplevelser. Også i Bremerhaven kan hele familien lære noget på det store udvandrermuseum (Auswandererhaus) og på ”Klimahaus Bremerhaven 8° Ost”, en i Europa unik oplevelsesattraktion, hvor man kan blive klogere på klimaet i hele verden på en rejse langs den 8. østlige længdegrad.

Nyudgivet e-bog!

Niedersachsen med børn hele året!

Vores e-bog giver familier et overblik over de mange rejsemuligheder!

mere

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.