Seitennavigation

Emsland byder på mange fantastiske naturoplevelser. Herunder f.eks. cykel- eller vandreture i moser, skove og langs floden på sporet af historien. På det kendte skibsværft Meyer Werft kan man følge produktionen af de store luksus-krydstogtskibe, eller lade sig forføre til en verden af blomster hos gartnerigiganten, Emsflower ,og det yndefulde barokslot Clemenswerth tager de besøgende med på en fascinerende tidsrejse helt i kurfyrstelig stil.

Mulighederne spænder vidt i Emsland, derfor kan hver enkelt feriegæst skabe sin helt egen individuelle ferieoplevelse alt efter ens lyster og behov. Den bedste måde at udforske Emsland på er på cyklen. Den populære Emsland Route (300 km), som er præget af en smuk natur, er den ideelle forbindelse mellem de kulturhistoriske og innovative highlights. Ems cykelrute (379 km) følger floden fra dens udspring som et blåt bånd gennem Münsterland over de grønne enge til dens udmunding i Nordsøen. Hvis du nyder at cykle langs vandet kan ruten Dortmund-Ems-Kanal (340 km) anbefales.

En smuttur til nabolandet Holland er helt oplagt under de 600 km lange cykelstier af „United Countries Tour“. Det er også muligt at kombinere cykelturen med en bytur, så skal man blot tage ruten Geest-Radweg (177 km) mellem Bremen og Meppen.
Foretrækker man at vandre gennem naturen og følge sporene fra stenalderen anbefales ruten ”Hünenweg”. Fra fredsbyen Osnabrück fører den gennem Nettetal, Wiehengebirge, Hümmling til Papenburg på i alt 200 km.

Highlights:

Meyer Werft
Krydstogtskibe har hjemme i Papenburg. Hvor ellers kan man opleve, hvordan de smukkeste luksusliner i verden bliver bygget på så tæt hold?! Meyer Werfts besøgscenter giver et interessant indblik i skibsbygning.

Emsland Moormuseum
Se og hør, lugt og føl: Oplev mosen med alle sanser og dyk ned i et idyllisk landskab: I Emsland Moormuseum i Geeste kan man ligefrem mærke mosen under huden.

Snapsebrænderi i Haselünne
Kendte familiebrænderier fortæller hjertens gerne om kunsten af snapsebrænderi og har sikkert også den ene eller anden historie fra deres hjemstavn parat.

Schloss Clemenswerth
Slottet er en af de mest attraktive seværdigheder inden for kulturelle mindesmærker i Nordtyskland. I alt otte alléer flankeret med lindetræer fører op til jagtslottet i form af en stjerne. Pragtbygningen, som er den eneste velbevarede af sin slags, er omgivet af otte pavilloner. Herunder slotskapellet med kapucinerkloster, som stadig er i drift i dag.

Storstensgrave
En udflugt i stenalderen er lige sagen i Emsland.
Ingen steder i Tyskland ligger storstensgravene fra tiden omkring 3.500 til 2.800 før Kristus så tæt som her. Oplev og læs mere megalitkultur på hjemmesiden

http://www.strassedermegalithkultur.de/en/

Hüvener Mühle
Et af højdepunkterne inden for byggeteknik af møller i Emsland er Hüvener Mühle, som ligger i Sögel. På grund af kombinationen af vind- og vandmøller er den en af de sjældne bevarede møller af denne type i Europa.

Erlebnispark Emsflower
I Emsbüren produceres hvert år op mod en halv milliard planter hos den store gartner ”Emsflower” i det sydlige Emsland. Uendelig smukke plantearealer så langt øjet rækkerog en udstilling med sjældne fuchsia, smagfulde tomater og yndige orkideer giver dig en uforglemmelig og enestående oplevelse for øjnene.

din direkte kontakt

kontakt og info

Ordeniederung 1
49716 Meppen

Telefon: +49 (0) 5931 / 442266
Fax: +49 (0) 5931 / 443644

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.