Seitennavigation

Designer Outlets Wolfsburg

En shoppingoplevelse for hele familien

forstørre

Family in the designer outlets Wolfsburg
© designeroutlets.com / Fotograf KP Hoppe

I Designer Outlets Wolfsburg venter der shoppinggæsterne en afslappet indkøbsatmosfære i et betagende arkitektonisk miljø. Udvalget i de over 45 mærkevarebutikker til herrer, damer og børn spænder fra førende designermærker som POLO RALPH LAUREN, TOMMY HILFIGER, ESCADA, STRENESSE over unge labels som LIEBESKIND BERLIN, DIESEL til sportswear fra NIKE, ADIDAS, lædervarer, tekstiler, ure, smykker samt bestik & service. Her ligger priserne året rundt op til 70% under producenternes vejledende udsalgspriser. Der tilbydes hovedsageligt varer fra den foregående sæson, produktionsoverskud, vareprøver og i mindre omfang andensorteringsvarer.
I Designer Outlets er der også sørget for børnepasning og en afslappet shoppingatmosfære. Uddannede pædagoger tager sig af børnene på lørdage fra 10.00 til 19.00, på dage med søndagsåbent fra 13.00 til 18.00 og i skoleferierne fra 12.00 til 19.00.
Du kan finde alle oplysninger her: www.designeroutlets.com

En shoppingtur til Wolfsburg er også ideel at kombinere med et besøg i Autostadt. Her drejer alting sig om temaet mobilitet. "Mennesker, biler og alt hvad der bevæger dem" er mottoet for Volkswagen Groups kommunikationsplatform. Biltema- og oplevelsesparken tiltrækker både passionerede bilelskere, kulturelt interesserede, fans af usædvanlige begivenheder og yndere af kulinariske lækkerier. En fritids- og biloplevelse for hele familien!
Information om Autostadt kan du finde på www.autostadt.de

I Science Center Phaeno, der ligeledes er let at nå til fods, kan nysgerrige gæster komme i nærkontakt med og afprøve over 350 forskellige fænomener. Tornadoer, antigravitationskræfter, magnetiske svævebaner og lysende gasser vækker begejstring for de naturvidenskabelige og tekniske fag. I Phaeno er der oplevelser for alle - hvad enten du er specialist eller lægmand. Både familier, individuelle gæster, grupper og foreninger kan opleve en række af denne verdens vidt forskellige fænomener. Og det bedste af det hele: Man bliver selv opfordret til at påvirke hele processen aktivt. I Phaeno betyder forbløffelse for eksempel: At beundre den over seks meter høje ildtornado, at sætte en bold i bevægelse udelukkende ved at slappe af, at stå skævt i det skøre hus, at opleve objekters vægtløshed eller ligge behageligt som en fakir på en seng af søm. Ovenstående er blot nogle eksempler på, hvad de besøgende kan forvente på en spændende dag i Phaeno.
Fænomenal og yderligere information på www.phaeno.de

Kontaktoplysninger

designer outlets Wolfsburg

An der Vorburg 1, 38440 Wolfsburg

Telefon: +49 (0) 5361 / 89350-0
Fax: +49 (0) 5361 / 8935030

send mail: wolfsburg@designeroutlets.com

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.