Seitennavigation

Den internationale naturpark Bourtanger Moor-Bargerveen

International naturpark

forstørre

Bourtanger Moor-Bargerveen international nature park
© Int. Naturpark Bourtanger Moor - Bargerveen e. V.

Naturparken Bourtanger Moor - Bagerveen byder på et enestående økosystem – mosen. Førhen fandtes det største, sammenhængende moseområde i Mellemeuropa i den tysk-hollandske grænseregion. De områder som i dag eksisterer af dette enestående landskab, er internationalt fredet i naturparken på tværs af grænser.

Unikke blikke på moselandskabet byder på diverse udsigtsplatforme. De talrige museer er turistmæssigt interessante. lige som lærings- og oplevelsesstier, som beskæftiger sig indgående med emnerne mose, udvinding af tørv, renaturering og vedvarende energier. At udforske mosen med mosebanen kan også anbefales.

Med bil, på cykel eller til fods - på udpegede ruter kan man udforske naturparken på de meste forskellige måder, individuelt eller med natur- og landskabsguider. De vide, lige strækninger er også velegnede til uøvede vandrere og cyklister. Særligt anbefalelsesværdig er Grenzgänger-Route (grænsegængerruten), hvor man kan udforske naturparkens højdepunkter med cykel på i alt 74 kilometer langs udvalgte grænsesten.

Kontaktoplysninger

Internationaler Naturpark Bourtanger Moor - Bargerveen

Ordeniederung, 49716 Meppen

Telefon: +49 (0) 5931 / 442277
Fax: +49 (0) 5931 / 443644

send mail: info@naturpark-moor.eu

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.