Seitennavigation

Autostadt i Wolfsburg

Mennesker, biler og alt, hvad der bevæger sig

forstørre

Learning Park in the Autostadt
© Autostadt GmbH, Fotograf: Marc-Oliver Schulz

I Autostadt i Wolfsburg - kun en times kørsel fra Hannover - drejer alt sig om temaet mobilitet. Biltema- og oplevelsesparken tiltrækker både passionerede bilelskere, kulturelt interesserede, fans af usædvanlige begivenheder og yndere af kulinariske lækkerier. Med sine mange fritidsaktiviteter henvender Autostadt sig i lige høj grad til børn, teenagere og voksne.

ZeitHaus i Autostadt i Wolfsburg er det mest besøgte bilmuseum i verden. Det udmærker sig ved en lang række forskellige udstillinger. Du kan finde over 50 forskellige mærker fra bilverdenen i ZeitHaus. Som sin tids trendsættere har de sat nye standarder inden for teknologi, design, produktion eller koncept, og dermed fungeret som forbilleder for andre producenter.

Under kyndig vejledning kan gæsterne teste deres egne kørefærdigheder på kurser i brændstoføkonomi og køresikkerhed eller på Autostadts cross-country-bane. I MobiVersum kan især de mindste besøgende begive sig ud på en spændende opdagelsesrejse ind i den mobile verden og tage et børnekørekort.

Autostadt præsenterer sig også som et kultursted, blandt andet under "Movimentos Festugen" som hvert forår tiltrækker berømte dansekompagnier til Wolfsburg fra hele verden, og hvor der er pop- og jazzkoncerter samt klassiske koncerter af høj kvalitet.

Kontaktoplysninger

Autostadt Wolfsburg

Stadtbrücke, 38440 Wolfsburg

Telefon: +49 (0) 800 / 288678238
Fax: +49 (0) 800 / 329288678238

send mail: service@autostadt.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.